Welkom bij Huisartsenpraktijk de Rooij en Lelieveld

Heeft u last van hoesten of niezen, en ook met koorts of benauwdheid daarbij: kom dan NIET naar de Huisartsenpraktijk en ook NIET naar de Huisartsenpost, maar neem telefonisch contact op! 

Heeft u algemene vragen over Corona, kijk dan op de website: thuisarts.nl of rivm.nl.

Het zal u niet zijn ontgaan dat ook wij extra veiligheids maatregelen moeten nemen om verdere verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Wij vragen uw begrip en medewerking hiervoor.

  • Kom NIET zonder afspraak naar de praktijk, maar
  • Bel ons.
  • Of: stel uw vraag via www.Mijngezondheid.net. Op uw telefoon is dat de app Medgemak. Dan kunt u bv ook foto’s veilig meesturen. 

NB: Check hier of wij uw juiste mailadres en mobiele nummer hebben om u te kunnen bereiken.

NB: Als wij u bellen, dan ziet u een anoniem nummer, neemt u deze dan aub ook op als u ons een vraag hebt gesteld.

Momenteel gaat de zorg anders dan gewoonlijk. We merken dat veel mensen wegblijven. Daarom maken wij ons wel zorgen om de gezondheid van niet-corona patienten. Wij zijn bang dat u als patient denkt dat u niet bij ons terecht kunt. Maar dat is niet waar. Wij zijn gewoon beschikbaar voor zorg die niet uitgesteld kan worden. Wij kunnen u op een veilige manier ontvangen. Wel lopen de contacten soms anders dan gebruikelijk. zo handelen we meer telefonisch af, of d.m.v. video-bellen. Ook houden we bij normaal spreekuur bezoek zo veel mogelijk afstand. En zorg die kan wachten, laten we nog wachten. 

Heeft u gezondheidsklachten die plotseling zijn ontstaan, of die verergerd zijn, of twijfelt u of uw klachten nog wel kunnen wachten ? Bel ons dan voor overleg. Dan kunnen we samen met u bepalen wat voor u de beste zorg is. 

 

Op deze site kunt u informatie vinden over de praktijk van de huisartsen Mw. A.A. de Rooij-Grandia en Mw. P.A.J. Lelieveld-van Reisen in gezondheidscentrum De Leyens. Wij bieden u de mogelijkheid om online veel van uw zaken zelf te regelen, op het moment dat het u het beste uitkomt. U doet dit veilig via Mijngezondheid.net.  

De assistente stelt u aan de telefoon soms wat extra vragen om u zo goed mogelijk te helpen. Natuurlijk proberen wij op tijd te werken. Toch kan het gebeuren dat u soms even moet wachten. Om het wachten te veraangenamen hebben wij een ruime wachtkamer met Wi-Fi, en diverse leuke of nuttige informatie materialen, ook voor kinderen.

Naast de vaste kern van huisartsen en assistentes, zijn er ook diverse zg praktijkondersteuners werkzaam in onze praktijk. Inmiddels is het team uitgebreid met een Praktijkondersteuner GGZ voor psychische klachten, zowel voor volwassenen als ook voor kinderen, en een verpleegkundige voor ouderenzorg.

Onze praktijk is een opleidingspraktijk voor huisartsgeneeskunde via het LUMC. Dat betekent dat er op meerdere dagen van de week een arts in opleiding tot huisarts bij ons werkzaam is. Deze collega is al zelfstandig bevoegd basisarts die nu de driejarige opleiding tot huisarts volgt. Hij of zij komt een jaar in de praktijk en doet zelfstandig spreekuur onder supervisie. Wij hopen op deze manier een steentje bij te dragen aan het vormen van bekwame en enthousiaste nieuwe collega's en zodoende goede huisartsenzorg voor iedereen beschikbaar te houden ! Mocht u liever een afspraak bij uw eigen huisarts willen, dan kunt u dit bij de assistente aangeven.

Onze praktijk heeft het NHG patient veiligheids keurmerk behaald, en voldoet daarmee aan de strenge normen van de beroepsgroep voor veilig werken en werken aan continue kwaliteits verbetering. 

Mevr. P.A.J. Lelieveld-van Reisen

Huisarts

woensdag, donderdagochtend, vrijdag.